Z nr 3 2012: Norsk kort

Z nr. 3 2012

Bestill nummeret

Z nr. 3 2012
Norsk kort

Ansvarlig redaktør: Ingrid Rommetveit


Prisvinnere i Grimstad 2012

1 | kun utdrag

Internasjonal kortfilm Grimstad 2012

Samfunnskritisk, energisk, levende, beskrivende, nydelig, engasjerende, mangslungent, absurd, trist, hardt, morsomt, nært, vakkert, sårt, viktig, riktig, opplysende, løftende. Det finnes så mye god kortfilm der ute i verden. Dette må jo by på utfordringer når det gjelder å velge ut det beste til de internasjonale kortfilmprogrammene i Grimstad, men det ser faktisk ut til at programmet lykkes på mange vis.

Norsk kort 2012: Årets norske kortfilmer i Grimstad

| kun utdrag

Norsk musikkvideo 2012: Noe for enhver smak

Både kvalitet og bredde skal dekkes i musikkvideoprogrammet i Grimstad. | kun utdrag

Norsk dokumentarfilm anno 2012: Kamera som vitne og våpen

Årets dokumentarfilmer fortalte mange sterke historier, lot tilskuerne møte sterke og modige mennesker, og henvendte seg like mye til hjertet som til hodet. Samlet sett kan programmet imidlertid antyde at norsk dokumentar er litt for forsiktig og litt for lunken. | kun utdrag