Z nr. 4-2002: Årets Norske Kortfilmer

Z nr. 4 2002

Bestill nummeret

Z nr. 4 2002
Årets Norske Kortfilmer


Norsk kortfilm 2002

Førpubertale følinger og innadvendte poetiske filosoferinger? | kun utdrag

Årets norske kortfilmer anmeldt

| kun utdrag

Uttalelser og priser

| kun utdrag

Hyllest til en grå eminense

Ved årets kortfilmfestival ble veteranen Carsten E. Munch hyllet. I tillegg til et filmportrett av René Bjerke ble det arrangert et spennende møte med den 75 år gamle Munch, og dette møtet var så vellykket at festivalen på spontan oppfordring satte opp de to kortfilmene Kongeriket Innerdalen [...] | kun utdrag

Gruppebilder – Norsk dokumentarfilm anno 2002

| kun utdrag

Balladen om et brennende hjerte

I skrivende stund har regnet stilnet igjen, og sola kikker atter fram over hustakene i denne min lille Sørlandske oase. Jeg går stille gjennom rommet mitt, dette hjemmekoselige krypinnet jeg har leid for en snau uke på Kortfilmfestival i Grimstad. Og «følelsan dæm slit i mæ», sang [...] | kun utdrag